Svensktillverkad – det lönar sig!

Sedan starten 2008 har vi valt att utveckla och tillverka våra produkter i Sverige. Vi har ett stort nätverk av svenska underleverantörer, alltifrån mekanik till ljusmoduler och kretskort. En armatur består idag till stor del av svensktillverkade delar. Närproducerat blir billigare om räknar in leveranstid, hjälp vid projektering, packning och uppmärkning av armaturer. Att tillverka i Sverige skapar arbetstillfällen och bidrar till ett hållbart samhälle.

Över 100 st kommuner har valt Leading Light och ser fördelarna med våra smarta energibesparande belysningssystem.

7-års garanti

 

Vi tänker hållbart och cirkulärt!

Alla våra armaturmodeller går att reparera och uppgradera. Vi har kunder som använt våra armaturer i över 10 år. Faktum är att vi har samma armaturdesign som när vi startade 2008, minimalistisk och stilren.

 

 

Huvudkontor och produktion

Huvudkontor och produktion ligger i Göteborg/Torslanda. Vi har en utställning där man kan se våra olika produkter och lösningar, dessutom lagerhåller vi ett antal standardarmaturer som man kan få med sig direkt.

 

Lager

Vi har många olika typer av smarta fästen och lösningar

Produktion

Vid produktion märker vi upp alla armaturer individuellt med datum, linskonfiguration, fäste, effekt och ordernummer. Vi har full spårbarhet vilket göra att det är enkelt med reservdelar i framtiden. Om armaturerna skall ha en unik uppmärkning eller programmering, gör vi detta kostnadsfritt i samband med leveransen. Sammantaget blir lösningen mycket kostnadseffektivt och enkel att installera.

Uppmärkning av projekt och placering för enklare montage