Säkerhetsbelysning för skolor och fastigheter

Många skolor har idag otrygg belysning och höga energikostnader. Nu är det möjligt att både få en trygg och bra belysning samt sänkta energikostnader.

 

ActiveLights IQ

ActiveLights IQ är marknadens i särklass mest kompetenta LED-armatur. Nu gör vi det möjligt att reglera och optimera ljusflöde efter behov genom våra intelligenta sensorer och trådlös styrning. Med närvarostyrning får du en trygg och säker utomhusmiljö samtidigt som du spar upp till 80% energi genom att det lyser med rätt styrka vid rätt tillfälle. Systemet har flera ljusschema vilket innebär att man kan få en ljusbild mellan skymning och t ex 19:00, därefter regleras ljuset helt efter närvarosensorer. Om man väljer att stänga av ljuset helt mellan 19:00 och 06:00 får detektionsljuset en avskräckande effekt då någon går runt fastigheten. Alla schema och ljusnivåer är enkelt att justera i efterhand.

Plug´n´play – förkonfigurerad

IQ-armaturerna kommer förkonfigurerade med tändtider, schema och inställningar som ni önskar. Det innebär att montören installerar armaturerna som vanligt och systemet är i drift. Om man efteråt vill ändra en tändtid eller ett schema så går det enkelt via Connect programvaran.

Enkelt att ändra

IQ systemet har en mängd smart funktioner som gör det enkelt att uppdatera och ändra inställningar belysningssystemet. Via funktionen gemensamma inställningar räcker det att ladda upp ändringar till en armatur, som sedan skickar ändringarna vidare till de andra armaturerna i radionätverket.

Läs mer om ActiveLights IQ ActiveLights IQ

Uppkopplad belysning

IQ systemet går att få med smart uppkoppling till Internet.

Läs mer om ActiveLights Connect IoT ActiveLights Connect IoT

 

Vi hjälper både kommuner och fastighetsägare med att öka tryggheten runt fastigheter och skolor.

Kontakta oss så hjälper vi till med projektering 031-7574550 info@leadinglight.se