Säkerhetsbelysning för skolor och fastigheter

Många fastigheter, skolor och parkeringsplatser har en otrygg belysning och höga energikostnader. Nu är det möjligt att både få en trygg och bra belysning samt sänkta energikostnader.

Överdimensionera!

Vi rekommenderar att man överdimensionerar belysningen mer än vad som egentligen behövs. I viloläge används 20% av ljusstyrkan och vid aktivitet 50%. Vid stora folksamlingar eller mycket rörelse kan ljusnivå gå upp 100% ljusstyrka. Man får riktigt bra ljus när behovet är som störst, det kan handla om att öka tryggheten på utsatta platser eller kanske att avskräcka om obehöriga är på fel plats.

Kundexempel

Gör som Göteborg, Stockholm, Mölndal, Kungsbacka, Trelleborg, Malmö, Partille, Borås, Mark, Norrtälje, Norrköping, Karlstad, Örebro, Bengtsfors, Eksjö, Tanum med flera och investera i en framtidssäker smart närvarostyrd belysning som enkelt kan ändras vid olika behov.

Ladda ned produktblad: ActiveLights IQ 10-135W Säkerhetsbelysning (swe)

Mer ljus

Alla våra IQ-armaturer är nu uppdaterade med effektivare LED-dioder som ger upp till 50% mer ljus än tidigare. Nytt är också att vi nu kan erbjuda en armatur som ger hela 16200 lumen, vilket gör det möjligt att belysa stora ytor som parkeringsplatser, idrottsarenor och industri där man vi ha extra bra ljus.

 

Plug´n´play – förkonfigurerad

IQ-armaturerna kommer förkonfigurerade med tändtider, schema och inställningar som ni önskar. Det innebär att montören installerar armaturerna som vanligt och systemet är i drift.

Läs mer om ActiveLights IQ:  IQ armaturer

 

Vi hjälper både kommuner och fastighetsägare med att öka tryggheten runt fastigheter och skolor. Kontakta oss så hjälper vi till med projektering 031-7574550 info@leadinglight.se