Säkerhetsbelysning för skolor och fastigheter – 50% mer ljus

Många fastigheter, skolor och parkeringsplatser har en otrygg belysning och höga energikostnader. Nu är det möjligt att både få en trygg och bra belysning samt sänkta energikostnader. Gör som Göteborg, Stockholm, Mölndal, Kungsbacka, Trelleborg, Malmö, Partille, Borås, Mark, Norrtälje, Norrköping, Karlstad, Örebro, Bengtsfors, Eksjö, Tanum med flera och investera i en framtidssäker smart närvarostyrd belysning som enkelt kan ändras vid olika behov.

Alla våra IQ-armaturer är nu uppdaterade med effektivare LED-dioder som ger upp till 50% mer ljus än tidigare. Nytt är också att vi nu kan erbjuda en armatur som ger hela 19000 lumen, vilket gör det möjligt att belysa stora ytor som parkeringsplatser, idrottsarenor och industri där man vi ha extra bra ljus.

 

Plug´n´play – förkonfigurerad

IQ-armaturerna kommer förkonfigurerade med tändtider, schema och inställningar som ni önskar. Det innebär att montören installerar armaturerna som vanligt och systemet är i drift.

Läs mer om ActiveLights IQ ActiveLights IQ

Vi hjälper både kommuner och fastighetsägare med att öka tryggheten runt fastigheter och skolor. Kontakta oss så hjälper vi till med projektering 031-7574550 info@leadinglight.se