ActiveLights Connect 1.06.42

ActiveLights Connect 1.06.42. Det smarta programmet där man enkelt styr och övervakar sin utomhusbelysning.

Med över 5 års erfarenhet av närvarostyrda och uppkopplade belysningssystem lanserar vi nu nya uppdaterade ActiveLights Connect 1.06.42. Den nya versionen innehåller tidsbesparande smarta funktioner som är utvecklade i samarbete med kommuner, fastighetsbolag och installatörer.

ActiveLights Connect

ActiveLights Connect är administrationsprogramvara till ActiveLights IQ. Med hjälp av Connect programvaran konfigurerar man enkelt IQ enheterna för att skapa smarta närvarostyrda belysningssystem som spar energi utan att ge avkall på tryggt och bra kraftfullt ljus när det behövs.

Programvaran ”speglar” den konfigurering som ligger i respektive IQ enhet, det innebär att alla inställningar finns lokalt sparade.

Genom programvaran får man dessutom statistik om varje nods energiförbrukning, driftstatus, belysningstid, antal passager, max/min temperatur och driftstid.  Via programvaran konfigurerar man även radarsensorn om den skall vara aktiv och känslighet.

Plug´n´play – förkonfigurerad

IQ-armaturerna kommer förkonfigurerade med de inställningar som ni önskar. Det innebär att montören vid själva installationen inte behöver programmera något, bara montera armaturen som vanligt och systemet är i drift. Om man efteråt vill ändra en tändtid eller ett schema så går det enkelt via Connect programvaran.

Enkelhet

IQ systemet har en mängd smart funktioner som gör det enkelt att uppdatera och ändra inställningar belysningssystemet. Via funktionen gemensamma inställningar räcker det att ladda upp inställningarna till en armatur, sedan skickas inställningarna vidare till alla de andra via radionätverket.

Systemkrav

PC med Windows

PC tablet med Windows 10 samt USB-port